Algemene voorwaarden
Betaalwijze en levertijd : Nadat U het invulformulier bij de kassa heeft verstuurd, ontvangt U een e-mail met de faktuur als bijlage.Het bedrag op de faktuur kunt U overmaken op Rabodirekt rek.nr.38 37 26 603 of naar Postgiro rek.nr.62 93 448 t.n.v.sieradenwebwinkel o.v.v. het faktuurnummer.
Na ontvangst van Uw betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en binnen 5 tot 14 dagen geleverd.

Verzendkosten en aflevering:
Bij bestellingen boven de € 25,-, bestemd voor hetzelfde adres, zijn de verzendkosten voor onze rekening.
Bestellingen lager dan € 25,- zullen worden verhoogd met € 5,- handelingskosten.
Alle bestellingen worden per TPG post met trackingnummer verzonden.

Retourzendingen:
Mocht het produkt toch niet aan Uw verwachtingen voldoen, dan dient U dit binnen 7 dagen, onder vermelding van Uw ordernummer, bij onze klantenservice per e-mail, te melden.

Na aanmelding krijgt U een nummer waarmee U de goederen, onbeschadigd en in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd aan ons kunt retourneren.

Retouren kunnen in verband met de hygiene uitsluitend geaccepteerd worden indien de verzegelde verpakking ongeschonden is.

Na ontvangst van een retourzending zal het bedrag, na aftrek van de door ons gemaakte verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar ten hoogste binnen 5 dagen door de
sieradenwebwinkel aan U worden gecrediteerd.

Privacy:
De sieradenwebwinkel gaat zorgvuldig met Uw gegevens om. Wij garanderen dat deze nooit ter beschikking zullen worden gesteld aan derden, anders dan de sieradenwebwinkel.

Akkoord:
Door Uw bestelling bij de sieradenwebwinkel te plaatsen, geeft U te kennen dat U met de leverings-en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Disclaimer:
De inhoud van deze site en alle andere internetactiviteiten van de sieradenwebwinkel zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld,maar kunnen nooit de garantie bieden tot de juistheid of de inhoud van deze informatie. De sieradenwebwinkel kan derhalve nooit aansprakelijk worden gesteld voor fouten, onjuistheden of anderszins voor de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.
© 2005 Sieradenwebwinkel, Website by Kustom